Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dog aldrig så därför tänkte jag fortsätta väva ord i en salig blandning ett tag till;=)




Jag känner mig på väg tillbaka

Gjorde det igen.
Jag trodde att när jag fyllde vuxen så skulle flask och poesidrömmar ersättas av vanliga ordinära svenssondrömmar.
Men att vara så här vuxen tar på krafterna så jag gjorde det igen.

Hela veckan har jag vaknat med ett lidande på läpparna
och jag bestämde mig då.
Precis som jag när jag skulle fylla vuxen, bestämde mig för att
lägga av så har jag nu bestämt mig för att börja igen.

Jag lider mycket vackrare tillsammans med orden.
Blir liksom ett med spegelbilden som möter mig på morgonen.
Har inte riktigt hittat balansen men jag är ju uppenbarligen en seg jävel
så det är väl bara att fortsätta.

Nu ska jag dricka drömmar och skriva ord som om sommaren och det där med att fylla vuxen aldrig har existerat.
Skönt att vara tillbaka helt enkelt.




Prosa av Suzy med punkterna
Läst 356 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-10-06 14:42



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Snyggt! Sluta aldrig att nära dina poesidrömmar och sätta dem på pränt.
2011-10-06

  Eva Langrath VIP
Levande ord om att inte förneka sig själv och leka kan man väl fast man är vuxen:)
2011-10-06

  Nina Nightwish
Härligt ärlig text. Nära och levande. Varm, så som du. Välkommen tillbaka. Nu kör vi
2011-10-06

  Anya VIP
Härligt att du känner så.
2011-10-06

    Max Poisé
Och vansinnigt välkomen tillbaka är du!
2011-10-06

  Seglaren
"Jag lider mycket vackrare tillsammans med orden."

Toppenbra text om skrivklådan.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna