Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar

Som jag saknar det som var då.
När varje regndroppe fick mig att le.
Jag som alltid lämnade dörren olåst och tände ljus
i varje fönster för att visa dig vägen in.

Jag saknar det som var då.
När blott en suck fick mig att ligga sömnlös
en hel natt, i väntan på att solen skulle smeka mig varm.
Jag som målade bilder i taket så att du  skulle vara vaken
tillsammans med mig, om du kom.

Jag saknar dig men kanske saknar jag mer,
det som var då.
När snön som lade sig tung på min trapp och jag aldrig skottade för att jag en dag ville vakna med dina fotsteg på min kropp.

Jag saknar havet, det som levde då.
Stormande i varje tår jag samlade i glas av glömska.
När årstiderna aldrig spelade någon roll
för du var den som hjälpte mig att låsa upp
och låta orden bli början på vår kärlek.

Jag saknar dig hjärtat mitt.
Jag saknar att du saknar mig,
när regnet smeker dina tårar bort.
Jag saknar det som var då...
När du och jag var vi.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-06 19:05



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Du berör så fint med dina ord Suzy... fint! Ibland önskar man att det fanns en gilla knapp under andras kommentarer då man själv saknar ord på uppskattning. Berör det gör du!
2011-10-13

  Gisela Nordell
Fin och enkelt formulerad på ett
sätt som gör att den är lätt att ta till sig
ändå poetisk och fylld av känsla
med ett drivet språkbruk
2011-10-13

  LenaJohansson VIP
bra...härligt att läsa dig igen
2011-10-07

  Stefan Viljehammar
Vilken härlig text.
2011-10-06

  kerstin skriver VIP
jag gillar din text, vemodig och varm.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna