Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande den samma

Kanske verkar det annorlunda
men jag är fortfarande "hon"
Hon som sjunger vid berget
och längtar lyktan på andra sidan horisonten.

Vet egentligen inte när färden ändrade riktning.
Vet inte när sången dog tyst
och pianot började att spela falskt.
Men jag är fortfarande "hon"

Kanske var det sommaren som aldrig kom.
Eller var det avsaknaden av snö på min trapp.
Kanske blev alla måsten för mycket, så att
själen gick till vila för att vakna i rätt tid.

Är tiden nu, då jag kan få finna min röst igen,
hitta tillbaka till det som var då
och tillbaka till det som var "hon"
Dryckenskapens galenskap, ta mig.

Ta mig och låt mig falla hela vägen.

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 361 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-10-11 20:44



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
känner igen migi denna
fri löpande att ändå
vara den samma
2011-10-19

    Max Poisé
Lysande text som sticker ut och får mig att må himla bra.
Få har den inverkan.
DU har det Suzy!!
2011-10-13

    Annika J
Och du har fortfarande kvar din eminenta förmåga att handskas med språket, med bilderna!
" Hon som sjunger vid berget
och längtar lyktan på andra sidan horisonten..."
Lysande bildspråk!
2011-10-13

  Anna*
Så glad att just du är här och att du delar dina tankar med oss. Applåderar
2011-10-12

  Ingela Svenson VIP
Att falla, det brukar var nedåt, men ändå låter texten mig förstå att diktjaget söker sig upp ur något! Kanske skulle det betyda att hon behöver våga släppa taget?
2011-10-11

  Seglaren
Du får till det mycket bra med mystik och längtan.
En text att tycka om.
2011-10-11

  Nina Nightwish
Orden är så nakna och känslosamma.. Talar i hjärtat
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna