Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade ett gammalt utkast från 2011.


Fylla ditt badkar

Kunde jag bara inte få vara den där.
Den där som alltid blev fullast och som alltid grät ångest
som fyllde ditt badvatten dagen efter.

Du ville aldrig ha någon annan
och jag orkade inte ta mig ur.
Jag blev bara fullare och så blev vattnet varmt och behagligt, för dig.

Vissa dagar vaknande jag aldrig för jag orkade inte se dig där.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 495 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-05 11:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ville bara säga att jag gillar dubbelheten också. Den ångestfyllda som vill ha någon att gråta ångest med och den andra utnyttjar situationen för att den är intresserad på ett annat plan. Jaa så tänker jag...kanske helt fel?
2016-12-07

  Anya VIP
Oj! Denna höll klass. Tycker om spelet du gestaltar. Så mycket på få rader. Fasen vad det finns saker man ångrar som man gjort i fyllan. Du lyckas verkligen få fram en känsla. skickligt!!! Sparas!
2016-12-07

  Rise Little One
Annorlunda tankegångar...
2016-12-05

  Lars Hedlin
Starkt i känsla ..Mycket mycket bra förmedlat!
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna