Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt

Bädda ner mig och lägg dig, inne i mig.
Andas ditt lullaby i min ryggrad, så där så den kröker sig
in mot dig, gråtandes av kärleken du väter mig med.

Låt ögonen berätta allt vad månen redan skrivit på
min kropp. Och låt orden tatueras in av solen som väcker
oss när morgonen gryr.

Låt mig inte undkomma, stanna och besegra sorgen
tills fnitter låter revbenen dansa magdans bakom nedfällda persienner.


Älska, och låt mig älska din själ, tillsammans med vargarnas ylande inatt.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 392 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-13 22:05



Bookmark and Share


  PPQ
kikar in på åoeter mest för att bara kolla läget och upptäcker en massa underbara texter som du skrivit wow vilken glad överraskning du är som alltid lysande och jag loar att jag ska läsa rubb som stubb med glädje:D
2011-10-29

  Lars Hedlin
Gillar denna mycket! :)
2011-10-19

    Max Poisé
Mmmumma för Max här.!
2011-10-18

  Shininkagemusha
"tills fnitter låter revbenen dansa magdans bakom nedfällda persienner."
Både sjukt fint och bildrikt.
2011-10-17

  aol
underbart skriftat vännen
2011-10-16

  L I V
Åh jäklar vad den nådde långt in i MIG. Helt otroligt magiska ord som berör. Imponerad
2011-10-14

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna