Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

du piskade mig

med din heta blick

 

det sved till

åska och dunder

fick min kropp att darra

 

du vet

som när du trängde in i mitt psyke

med din tunga

 

och när dina fingrar 

tog mig

 

du vet 

som när du höll fast mig i hallen

och jag viskade heta ord i ditt öra

lite retsamt förstås

som jag brukar vara

 

jag älskar att locka dig

dit jag vill ha dig

för det är ju det vi älskar

du och jag 

 

det där vilda

när du får känna att du är man

 

och jag 

jag vet att jag är kvinna

 

i dina händer




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-23 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt !!!
2011-10-23

    Birgersdotter VIP
Lekfull varm och het text menar ja
2011-10-23

  Osvalds_Dotter VIP
Busigt härlig text - Applåder -
2011-10-23

    Birgersdotter VIP
vilken text.......................
2011-10-23

    Ken Cassel
Ja, du Nina!
Den här gillar jag
:)
Du vet...
2011-10-23

  Nina Nightwish
Wow! Vilken text.. Gillar
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP