Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till himmelen...




POESI

poesi

p o e s i

P  O  E  S  I 

P    O    E    S    I

P      O      E      S      I

P        O        E        S        I

P          O          E          S          I




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-31 18:52



Bookmark and Share


  Rise Little One
I vilken våning är vi nu ;)
2011-11-03

  Linda CH VIP
och vägen in i hjärtat! Häftigt format!
2011-11-01

  Jakob Drakros
Plant...
gammla goda tider :)
2011-10-31

    ej medlem längre
Vilken härlig känsloyttring...du skriker ut ordet!
2011-10-31

    Ken Cassel
:))
2011-10-31

    Birgersdotter VIP
Som solstrålar som värmer eller ett varmt sommarregn av poesidroppar
2011-10-31

  thyra
Fint format på ett viktigt ord!
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP