Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När snön kommer

Visst skulle väl du och jag kunna leka,
leka så där som bara vi skulle kunna göra.
Jag kan bygga snögrottor när snön kommer
och du skulle kunna få sova över om du vill.

Här är livet kanske inte så enkelt
men varför göra det svårare än att
bara ta min hand och följa med en stund.
Kanske skulle du vilja ge mig en kyss till god natt.

När morgonen kommer så kan jag koka te
av bädden vi delat.
Vi skulle kunna dela bokstäver som jag har samlat
och skriva slutet på vår bok.

Visst skulle väl du och jag kunna leka,
leka en stund bara du och jag när snön kommer.
Om du vill så skulle du kunna värma mig.
Jag skulle vilja att du vill, när snön kommer.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-01 20:42



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...riktigt riktigt fin!

romantiskt söt och varm...
trots snön...

gillar!
2011-11-01

  Rise Little One
"Visst skulle väl du och jag kunna leka,
leka så där som bara vi skulle kunna göra."

Dessa rader väcker minnen till liv och ger oändlig inspiration...
2011-11-01

  LenaJohansson VIP
fint mys med sorgsen underton. mkt bra
2011-11-01

  Peter Stjerngrim VIP
Om jag fick en sådan här underbart vacker inbjudan, skulle jag knappast kunna tacka nej ... eller ens vilja något annat än att få leka med dig en stund ... när snön kommer ...
2011-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Värma dig skulle vara det mysigaste av allt, förstås!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna