Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordspråket

Hellre leva i sann ensamhet än i falsk omgivning




Övriga genrer av Bissen
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-13 19:12



Bookmark and Share


  Tino
Jag gillar ordspråk! Och denna... Bara älskar jag!

Mkt bra ordspråk, så sann!
2006-05-23

  Jessica Ebbesson
Träffande ordspråk och så sant.
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen