Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struktur

 

Vill få någon struktur på mitt liv

Veta vad jag ska göra imorgon

Känna en betydelse inför det jag gör

Känna att jag spelar roll

Att allt inte lika gärna

kunnat kvitta lika

Vill ha något att gå upp till

Något att brinna inför

Vill bara ha någon struktur i mitt liv




Fri vers av Nattsuddan
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-03 15:46



Bookmark and Share


    Nattpoeten
Tummen upp
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan