Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ost och tomma Konsumkassar

Frossar ost och ljus med doft av Toscanska vingårdar.
Regnet har frusit och kylan börjar bita i mina bleka kinder.
Hur jävla dumt det än låter
så har den grönvita Konsumkassen blivit tom.
Och det enda jag bär med mig hem
är ostar som ryms i min ficka.

Har tappat orken att skrika och gömmer bara mina känsliga
öron under täcket.
Där under är jag trygg, både från monster och skratt
för just nu vet jag inte vad som är värst egentligen.
Hyckleri har fått en ny innerbörd och den skär mig i trasor.

Åldern av min själ förenar sig med svarta ögon.
Dryckernas galenskap och dagen efter
ekar förrädiskt mellan husväggarna.
Drar täcket över huvudet och bidar min tid.
Allt medan monster och hycklande skratt letar i blindo.

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-03 19:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välkommen tillbaka med din sylvassa formleringskonst. Jag läser och njuter av varje ord, Du skildrar ensamheten och sorgen på ett lysande sätt.
2011-11-03

  PPQ
underbar du har gjort en så stark come back
2011-11-03

  LenaJohansson VIP
smärtsam o bra
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna