Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl hjärtat mitt

Länge trodde jag nog att det var du
men kanske var det jag som aldrig släppte in.
Kanske var vår kärlek vackrast med månen som skymde solen
alla de nätter när vi skrev oss varma i hjärtat till varandra.

Jag minns det som igår fast det gått år av ögonblick.
De första trevande bokstäverna
som slutligen blev till glödande ark av djup och innerlighet.
Alla de alfabet som vi i tusen och en natt har delat.

Ja, länge trodde jag nog att det var du som valde månens skugga
men kanske var det jag som förblindades av solens skarpa sken.
Din kärlek kommer jag aldrig glömma, inte heller gömma.
All världens alfabet som jag i tusen och en natt skrev tillsammans med stjärnorna i mitt tak.

De lyser upp när solen går till vila.
De värmer mig om natten när marorna rider i min väg.
All min kärlek ger jag nu till dig, att skriva i ditt tak, i din själ
och för att alltid bevara i ditt hjärta så som jag vet att du gör.
Länge trodde jag nog att det var du men det är jag som nu viskar...
mitt vackraste farväl till dig hjärtat mitt.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 593 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-11-03 20:28



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackra ord och smärtsamma formuleringar av saknad. En totalt underbar dikt!
2011-11-08

  PPQ
Suzy det räcker med det som kommentar Suzy helt enkelt.... Och det är ju bra
2011-11-06

  Anya VIP
Berörande fint.
2011-11-04

  Lars Hedlin
Så innerlig och djup..ger mig en känsla av sorg men endok hopp...
gillar denna mycket! :) kram
2011-11-04

  kerstin skriver VIP
mycket vackert skrivet,
2011-11-03

  Gisela Nordell
*bokmärker' omgående
2011-11-03

  stenen/ Yv Ericsson
fantastiskt vackert! är allt jag kan haspla ur mig
nu kom jag då alldeles av mig..
2011-11-03

  stenen/ Yv Ericsson
fantastiskt vackert! är allt jag kan haspla ur mig
nu kom jag då alldeles av mig..
2011-11-03

  Eva Langrath VIP
smärtsam insiktsfulla ord i en vacker formulering.
2011-11-03

  Nina Nightwish
Andlöst vacker!
2011-11-03

  Rise Little One
Denna är så vacker att jag tappar andan...
2011-11-03

  LenaJohansson VIP
snyggt, vackert o jävligt bra
2011-11-03

  Kalle.O
Smärtsamt vackert!
2011-11-03

    ej medlem längre
Genuint
Starkt
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna