Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den

Aldrig farväl.
Aldrig mer än poesi utan ord.
Du är nog den.
Den som alltid bränner inom mig.

Jag lever ett nytt liv nu
och jag vet att han älskar mig.
Men du är nog den.
Den som aldrig riktigt lämnar.

Jag kan inte säga att jag saknar mindre
för aldrig har väl saknaden gjort så ont som nu.
Kanske för att jag vet att du är den.
Den som äger min kärleks poesi.

Alltid, jag lämnar aldrig dig i mina tankar.
Alltid men aldrig farväl.
Du är den.
Jag vet att du är den som för alltid stannar kvar.

Med poesi utan ord
för du är den
som aldrig behöver orden
för att alltid stanna kvar.
Du är den älskade.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 350 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-24 21:10



Bookmark and Share


  issac.a.m
Du är den älskade....
2012-04-06

  Nina Nightwish
Vackra, vingade ord som smeker över kinden
2011-12-29

    lory
uh så undrbart att det brinner..
2011-12-11

    Margaretha Garp
Mycket vackert och sorgligt!
2011-12-07

  Aisha VIP
åh..
mycket vacker
mycket sorg
och jag känner igen

bokmärker!
2011-12-07

    AA VIP
Stark text. Längtansfull. Igenkännande.
2011-11-26

  Ingela Svenson VIP
stark och hopplös längtan !
2011-11-24

  Rise Little One
"Jag kan inte säga att jag saknar mindre
för aldrig har väl saknaden gjort så ont som nu.
Kanske för att jag vet att du är den.
Den som äger min kärleks poesi."

Vacker beskrivning....
2011-11-24

    Birgersdotter VIP
Mycket vacker ..
2011-11-24

  Eva Langrath VIP
Kärlek som smärtar i vacker formulering.
2011-11-24

  LenaJohansson VIP
å vad vackert skrivet. underbart med den djupgående kärleken som är förbi men som aldrig försvinner
2011-11-24

  PPQ
bitterljuvt och underbart....:D
2011-11-24

  Carola Bouvin
Håller med nedanstående, varför finns inte gilla knappen :/ Poetissa är ditt namn min vän <3
2011-11-24

    ej medlem längre
Ljuvlig och välsmakande, som en kyss om natten
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna