Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens saknad

I din frånvaro så skiner solen bakom molnen
men regnet släpper aldrig taget.
Jag trodde länge att berget skulle sjunka ner i avgrunden
bara för att låta mig omfamna dig ett litet ögonblick.

Jag ritade ofta regnbågar i min saknad
och som nu täcker hela mitt tak...
men du har slutat regna för mig och lämnat
mina ögon med vattenfall.

Det har blivit vinter, precis som det har blivit det förut.
Men just nu så saknar jag dig i bomullen
som bygger bo i mina ögonfransar.
När dog jag egentligen i ditt inre.

Jag fryser mig sjuk här bland eldade ljus
bara för att leda dig hela vägen fram och in.
Har byggt ett eget berg för att inte se det verkliga.
Varför försvann du min älskade.

Kylan har slagit till nu min kära
och jag läser dig klarare nu.
Stjärnorna bländar inte längre då
himlen är gråtyngd...men jag saknar dig ännu.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 333 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-24 21:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Smärtan och saknaden klädd i dina speciella ord.
2011-11-25

  Aisha VIP
...om saknad...

mycket vackert skrivet....jag kan känna det...
2011-11-25

  LenaJohansson VIP
smärtsam...bra
2011-11-25

  Rise Little One
sorgligt, innehållsrikt.... din text föder ännu djupare känslor hos läsare...
2011-11-24

  Carola Bouvin
Vilken saknad, smärtsamt å läsa...
2011-11-24

    Birgersdotter VIP
Mycket bra skriven
2011-11-24

  PPQ
nyskrivet...? fortfarande typiskt dig men med ett mer uppåtttemp:D som om man remixat dig:D
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna