Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom solnedgångar

Visst är du vacker där,
bakom solnedgångar jag aldrig ser.
Jag drömmer ofta när jag faller
men jag ser alltid såren det ger, dagen efter.
Om du visste hur ymnigt jag kan blöda för dina ord.

Jag balanserar på gränsen och jag vet.
Jag hycklar inte, för lögnen blir aldrig vackrare än så här.
Jag sitter oftast mer än flera timmar,
i ensamheten med mig, stjärnorna i mitt tak
och med poesin mellan mina ben.

Jag har funderat på att lägga ner.
Att glömma dig och hela jävla ödet.
Glömma regnet på mina kinder och snöflingor
i ögonfransar som brann upp för länge sedan.
Men visst är du vacker där, bakom solnedgångar jag aldrig ser.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-26 00:44



Bookmark and Share


  gömd
aa visst är det svårt att släppa taget om det som varit och segla vidare jag älskar hur du skriver smärtsamt på ett mjukt sätt.
2011-12-04

  gömd
aa visst är det svårt att släppa taget om det som varit och segla vidare jag älskar hur du skriver smärtsamt på ett mjukt sätt.
2011-12-04

  Stefan Viljehammar
Så fantastiskt.
2011-12-04

  Mr Lindemann VIP
Jag har närt tankar om att skära minnet av dig i strimlor
Förtränga hela din existens
2011-11-26

  PPQ
o "sekunder av mitt liv" kommit ut i dag hade den vart självklar i den samlingen...detta är en text som man känner igen ett signum för dig....:D det kan nog ärligt talat inte bli mer Suzy med punkterna än så här...:D
2011-11-26

  Eva Langrath VIP
Sorg och trotsigt hopp förmedlar dina ord till mig.
2011-11-26

  Rise Little One
Jag vill bara läsa mer och mer från dig Suzy :)
2011-11-26

  Nina Nightwish
Stor poesi. Ingen kan som du Suzy
2011-11-26

  LenaJohansson VIP
stark känsla
2011-11-26

    AA VIP
Fint....
2011-11-26

    lory
underbart suzi....
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna