Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångalen och upplöst

 

Mmmm

Igår var fullmåne

störde min sömn

Idag är dagsljus

och jag andas

 

Mmmm

Idag är en bakelse

som jag äter

med andakt

först grädden

sen kakan

sist marsipanet

 

slickar mig runt munnen

vad det är gott att leva

 

Vad vore livet utan

månljus

sömnlöshet

och upplösning?

 

Livet är en bakelse

och jag njuter!




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-01-16 13:55



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
En typisk "ensamma mammandikt" tycker jag. Innehåller allvar med en härlig kryddtillsats av humor!

Enamma mamman; jag gillar dig!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman