Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömda skrik

Nej inte fan är det jag som tassar så tyst på tå.
Men skriken glömdes härom natten.
Då när alla dansade hysteriskt.
Jag dansade mig som vanligt blå om benen,
och när alla andra hade somnat i sina hörn,
ensamma eller tillsammans med någon de dagen efter
helst ville glömma bort.
Då fortsatte jag en stund till.

Rasar ikväll men rör mig aldrig riktigt utanför.
Jag rasar över mina glömda skrik för när de fastnar
så gör det så jävla ont.
Blåmärken bleknar lagom till nästa dans
men skriken.
Skriken gör så ont när de är tysta.

Om jag åtminstonel mindes adressen.
Adressen som låg bredvid den där dungen,
där jag hittade en nersnorad mössa.
Jag vilsade omkring och drog i blöta tovor,
liknande  lockarna som dansade tillsammans med mitt huvud.
Ja då härom natten, när skriket glömdes på okänd adress.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 416 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-12-04 20:49



Bookmark and Share


  Myosotis
Jättebra tycker jag! Jag gillar hur du skriver. "Skriken gör så ont när dom är tysta", säger precis det det ska. Bravo! =)
2011-12-11

    Max Poisé
Text med massor av känslonivåer som tar med mig på resor genom tankar och blåslagna funderingar.
Både vackert och burdust i en skön blandning!
2011-12-09

  L I V
Vilken komposition, vilken text, vilket avslut..ordlös. Impressed
2011-12-08

    ej medlem längre
WOW! häftigt och ... läskigt
2011-12-07

  Lars Hedlin
Som vanligt mycket bra skrivet av dig! kram
2011-12-07

  Eva Langrath VIP
Starka ordf som får mig att tänka tyst sorg.
2011-12-05

  LenaJohansson VIP
bra
2011-12-05

  kerstin skriver VIP
ja, glömda tysta skrik gör så ont.
väldigt bra skrivet.
2011-12-04

    ej medlem längre
Ruskigt starkt
2011-12-04

    lory
så djupt i sin sorg..vackert..känns i benmärgen bravo!!!!!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna