Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passar här på att be om ursäkt för att jag inte har orkat att tacka för alla fina kommentarer på texter jag har skrivit. Det kommer men inte just nu....




Förbannade moral och tonårsfasoner

Blev vi tonårsbarn igen min vän som sover så sött nu.
Jag lockas att bete mig som något
som är vidrigt, men alla sjunger vackert med
Ge mig ett finger och jag visar hela jävla handen.
Dagen efter går vi till jobbet för moralen viskar högt.

Jag är så trött för blodet rann ur min kropp.
Jag skojade om GW söta Persson
men kanske gick aldrig skämtet in
för jag föll blåslagen in på arresten någon annanstans än här.
Kanske är det ingen lek längre.

Svartvita bilder seglar förbi och tonårsbarnet
fäller tårar i en bespottad gränd och lämnar liken kvar där.
Änglakören gråter men det tar dygn innan regnet faller för mig.
Tågen rusar förbannat fort förbi.
Och jag, jag bara stannar kvar i




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 387 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-11 21:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rubriken anger textens budskap; i klartext...
2011-12-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet som rasande
i en tar och far
GULD att Du
ännu håller
Dig kvar!
*********
2011-12-17

  Lars Hedlin
JA mycket stark denna..
2011-12-15

  ester.b
Mycket bra.
2011-12-11

    lory
jättefint..
2011-12-11

  stenen/ Yv Ericsson
ja mycket bra skriven ilska just. själv är jag usel på både kommentarer och att säga tack..ett oskick
2011-12-11

  Eva Langrath VIP
Aj ingen kan som du sätta ord på frustration och ilska, orden viner och slår och mitt i ordstormen som vanligt dina kloka reflektioner.
"Kanske är det ingen lek längre."
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna