" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 


 




Gott nytt år .... (Haiku)

 

 

 

♥ Gott Nytt år! ♥

varm kram 

Ninananonia

 ♥

 

 

 

 

 

 

 


Till alla fina skrivarvänner en Haiku :)


Vill ge dig en kram

och tacka för allt du ger

och du Gott nytt år!



 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-31 10:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin bild, trevlig hälsning, önskar Dig nu en riktigt god fortsättning på år som nu är !
2012-01-02

  © anakreon VIP
Önskar dig en praktfull fortsättning på det nyfödda året!
Calle
2012-01-02

  Vici
Gott Nytt År!

Kram!:-)
2012-01-02

    ej medlem längre
Detsamma till dig!!!
2012-01-02

  TT
...detsamma Nina...!!! :- )
Kramar
//TT
2012-01-02

    lory
tack du stjärna i himmelen
2012-01-02

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vad fint.. och fin bild..! och musik. Gott Nytt år tillönskas! /eva
2011-12-31

    Birgersdotter VIP
Blev lite fel....hihi
Gott nytt år!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-31

    Birgersdotter VIP
Gott nytt åt!
Kram
2011-12-31

  Maj-Lis VIP
Detsamma nu till dej...och tack för alla ord du givit under året.
2011-12-31

    ej medlem längre
Tack detsamma ! Tack för det du ger !
2011-12-31

  Bibbi VIP
Detsamma till Dig!//Bibbi
2011-12-31

  Seglaren
Gott Nytt År Ninanonia.
Du är en flitig skribent och har glatt människor med massor av kommentarer. Poeter.se vore inte detsamma utan dig. Tack för att du finns.
2011-12-31

  Anya VIP
Fint! Gott nytt år själv!
2011-12-31

  Tosca
Vackert!
Gott Nytt År
önskar
Tosca
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP