Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantarellmums

Kantarellmums

a la mamma

de är smörstekta kantareller som ler

stuvade i gullig vit sås

mitt emellan två lyckliga frasiga smördegskvadrater 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-20 19:35



Bookmark and Share


  Järnkatten
Smaskens ;), fin liten text...!
2012-01-23

  Lars Hedlin
Låter gott! ;)
2012-01-21

  Celticgirl VIP
jaaa. stekta kantareller, såå gott på sensommaren :)
2012-01-21

  Maj-Lis VIP
Blir sugen
2012-01-20

    Birgersdotter VIP
Härligt man blir hungrig hihi
2012-01-20

    ej medlem längre
Men så smaskigt...blir hungrig!!
2012-01-20

    ej medlem längre
Låter bekant ;-)
Kantareller är så underbart gott och du beskriver det så bra!
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP