Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tango


När skuggorna sänkt sig över sovrummet
och cigarettröken skingrats leker han med tanken
på att dansa med sig själv.
Ikväll är en kväll med purpurstråk.
Han längtar efter något han inte kan behärska
och hatar sig själv för det svaga i honom
som gör det starka i henne.
Med längtan i fingrarna kramar han avtryckaren.
Och exploderar i ensamhet.




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 980 gånger
Publicerad 2006-01-21 23:28



Bookmark and Share


  johan sandén
Exploderar i ensamhet... fint.
Tror tango betyder "beröra" på latin :)
J.
2006-02-08

  sol
shit! häpnadsväckande...
stark, intensiv, genomträngande
2006-01-22

    Smålandspåg
De sista två raderna är kanon verkligen!

"Med längtan i fingrarna kramar han avtryckaren.
Och exploderar i ensamhet."

Tycker om det tvetydiga i det...;) Eller är det bara jag som uppfattar det?
Riktigt fin metafor där!
// Pågen
2006-01-22

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa