Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem försöker du lura ?

På mina bara knän har jag stått,
alldeles såriga och fula är dom,
jag står på dom hur ont det än gör,
jag ger inte upp så lätt,
ni trycker ner mig så långt det bara går,
men med mig lyckas ni inte.

Ref; Vem försöker du lura

Mina knän som har blött så många gånger,
blöder ännu engång idag,
bara för att jag kände att jag inte räckte till,
ni la läxor på läxor på mitt samvete,
jag har lurat mig själv i alla år,
jag sa att jag klarar det själv.

Ref; Vem försöker du lura

Idag vek mina knän/jag hamna på marken,
alldeles blodig i ansiktet/efter att ni har trampat ner mig,
vem försökte jag lura/jag ville klara mig själv,
men jag klarade det inte/svårt att erkänna,
nu har jag hamnat där så snälla,
hjälp mig jag ber dig,
vem försökte jag lura?

Ref; Vem försöker du lura




Fri vers av Lilla trollet
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-01-22 23:48



Bookmark and Share


  Wretling
Ah, vet ju så väl hur det känns för dej :/
Det intressanta med dina texter är att, jag känner dig bäst av alla männsikor på jorden och hoppas ja är en av dom som ligger dej närmast., då blir man väldigt nära ens upplevelser och tankar, att man inte får det perspektivet texter kan ge en.

Sen gillar jag din ärlighet i dina texter, dom är raka och tydliga
2006-01-23

  Arte
i got faith in you, you are a strong woman im sure ;)
2006-01-23

  Manic_Gambler
har känt likadant handlar om viljan att stå på egna ben och klara sig själv men att inte lyckades och att inse behovet av andras hjälp och stöd..
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet