Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

 

Jag vill

att du ska veta

att jag kommer att

sakna dig

enormt     mycket

dina       ljuva      ord

dina   varma   spår

det     som är     du

för du      känns

i mitt hjärta

just här.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-08 19:39



Bookmark and Share


    lory
fint,bara så enkelt fint
2012-03-09

  issac.a.m
vackert..
2012-03-08

  Magnus A
Vackra ord i en vacker ordkropp.
2012-03-08

    Birgersdotter VIP
Saknad av fin poetvän..öm och kärleksfull saknad
2012-03-08

  Rise Little One
underbar saknad
2012-03-08

    Ken Cassel
Nu hänger jag inte med riktigt, Nina!
Hihi
Jag ska ingenstans...
:))

Jaha!!!
Det var någon annan som du menade......

Ken
2012-03-08

  prinscess VIP
fint skrivet om saknad fast det kan göra ont i själen
2012-03-08

  Sofhia Wirström
fina rader om saknad
2012-03-08

    ej medlem längre
Din saknad så full av vemod.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP