Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp

 

Väntar på att explodera

Proppar mig full av känslor

Känner mig spyfärdig

Men kan inte spy

 

Stoppar mig mer och mer full

Av känslor som vägrar komma ut

Vägrar ta form på pappret

 

Vill explodera

Få ur mig mina känslor

Sätta ord på dem

Men de klamrar sig envist fast

 

Väntar troget på att vallen ska brista

Släppa fram allt som sitter fast

Men vallen känns som solid betong

Vägrar släppa igenom någonting alls

 

Håller sig envist fast i mitt inre

Vägrar ge efter

Håller ihop mig

Och hotar att kväva mig

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-02 16:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om att det är
Mellanrum mellan raderna
Det skapar i mig som läsare
Ett värdefullt lugn och harmoni
2012-04-02

  aol
känner igen vännen så berörande,
2012-04-02

  Ninananonia VIP
:I berör
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan