Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassel

 

Fastnat

Igen

I mig själv

 

Sitter fast

Försöker komma loss

Men trasslar bara in mig

Ännu mer

 

Försöker känna

Komma underfund

Med mig själv

Men känner ingenting

 

Är bara tom

Stirrar tomt rakt fram

Får inget gjort

 

Vill komma loss

Börja prestera

Vad som helst

Bara något

 

För att visa

Att jag fortfarande är

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-03 02:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör...Ibland trasslar man in sig...
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan