Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätt inte i halsen bara...


Rödluvanlimerick...

Det var rödluvan, tidernas slinka

som till mamma glatt vinka

sprang till vargens skog

åt hans lurviga log

sen vidare hon sågs linka

 

Det var Rödluvan på en blomsteräng

som skulle till mormor med ginseng

bad vargen röja vägen

kättjefull och trägen

att få leka lamm i mormors säng

 

Sen var det Rödluvan på återvägen

som gick bredbent och förlägen

dumpat vargen i en hage

med mormor i sin mage

hon var ångerfull och lögnbenägen

 

Sist var det modern som satte i halsen

när Rödluvan drog den kända valsen

"så stora tänder du har"

ja, ni vet hur det var

med sanning i den sagovalsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-02-01 16:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kuuuul!!!!
2006-02-02

  BubZ
haha.... jag gillar din humor damen!!!
meeeeera!
2006-02-01

  Daniel_78 VIP
jag sätter inte i halsen, utan smaskar efter mer
och slickar mig om munnen
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman