Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkoljuset

 

Jag tänder ett ljus

Tänder det för dig

För att visa att jag tänker på dig

Att du fortfarande finns i mitt hjärta

 

Står och ser på ljuset

Ser det brinna ner

Ser det försvinna

På samma sätt som du

Långsamt, bit för bit

 

Du försvann

Likt ett ljus brann du ut

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-19 23:04



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Sorgligt och vackert på samma gång.
2012-04-21

  M.A.J.R
Du tar mig verkligen i dikten väldigt mästerligt av dig
bravo
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan