Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linus

 

Du ser på mig

Ditt leende når mig

Genom bilden

ser du på mig

 

Du äger världen

Har hela ditt liv

framför dig

 

Och jag inser

att först nu

 

Har mitt liv fått en betydelse




Fri vers av Nattsuddan
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-26 23:19



Bookmark and Share


  aol
så fint berörande skriftat vännen,
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan