Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låter det bero

Mina dagar sjunker ner i dina vatten
och jag låter dem bero.
Vad kan väl jag göra med en dag som inget betyder.
När kvällarna kommer så dyker jag ner
och försöker finna meningen i dina ord på botten.

Letar gråzon som om den skulle kunna ge mig regnbågen.
Andas din luft för att orka leva ett ögonblick till.
Men dagen som sjönk är livets timvisare
och jag, precis som du förstår att botten en dag ska sluta skriva.

Jag vet inte längre om det är regn eller tårar som dränker mig sakta.
Jag låter det bero och låter tiden och döden leka tafatt en stund till.
Du är överallt och du ger mig ännu ett hjärtslag,
med ord på din botten så full av något bara jag känner till.

Det stramar och djävlarna slår mig blodig
när rösten vill sjunga dig ditt Lullaby.
Fingrarna vill inte längre dansa trots att de saknar så.
Jag låter dagarna sjunka ner i dina vatten och jag låter livet bero.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 502 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-04-27 15:43



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
en mycket vacker och vemodig text som berör mig mycket!
2012-06-13

  Lars Hedlin
Känns i själen..levandes i styrka och närvaro som bara du kan..kram
2012-05-03

  issac.a.m
dina ord är som din röst berör själen...
2012-04-28

    ej medlem längre
Berörande text i sin uppgivenhet eller är det tomhet inför känslan som fanns. Hur som , bra skrivet!!
2012-04-27

  Katinka VIP
Smärtasam, gör ont att läsa, gör ont att befinna sig där. Jag vet.
2012-04-27

  Katinka VIP
Smärtasam, gör ont att läsa, gör ont att befinna sig där. Jag vet.
2012-04-27

  LenaJohansson VIP
vackra rader...mkt bra
2012-04-27

    ej medlem längre
Griper och berör

mycket vacker i sin sorgsenhet
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna