Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Härlig Sex

Du tar dina händer på mina bröst och klämmer och känner dig för.
Jag känner din värme och kärlek runt om kring mig.

Du smeker hela mig och tar din hand längs mina ben och uppåt.
Jag tar in din snopp och för den in i min mus.

Vi har en härlig stund med het sex.
Du och jag hånglar hela natten lång.

Jag njuter i fulla drag för du är så nära mig .
Kom och håll om mig ännu en gång.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 701 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-29 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gött Mos!:D~<3 Kärlek och Värme! Alltid!<3 Pöss!
2012-10-11

  lodjuret/seglare VIP
För mig är sex mest en siffra mellan fem och sju...
...timmar
2012-04-29

  nalltuss
Okej kanske inte så många aforismer men det finns det nog av. Personlgen gillar jag påtagliga ord som "skrevet" och "musen" i dikter. Det här är ju en av anitas snällare dikter.
2012-04-29

  smultronbergen VIP
Sex är skönt,

Alla begär som stillas,

Vad vill din dikt säga!

Du haft en skön stund?

Var det en särskild stund?

Varför? / kanske en särskild kuk eller
En ovanligt len mus?

Smultronet
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP