Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Härlig toalett sex

Vi står där tillsammans på en toalett .
Du tar fram din leksak och jag tar fram min dildo.

Du gillar att köpa sexleksaker som jag kan leka i min fitta.
Upplevesen att göra det skönt för varandra är helt gult värt

En helt enkel erotisk stund.

Vi har kanske en ovalig hobby som handlar om sex och sexgrejer.

Jag gillar att prata om sex med dig och även skicka sex mail till dig.

Vi är två själar som dras till varandra.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-03 18:51



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Härlig text gillar
2012-10-10

    ej medlem längre
Hur kunde denna hamna på uppmärksammade texter? Rubriken är även särskriven.
2012-05-08

    ej medlem längre
för mig är detta dagboksanteckningar.
2012-05-08

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-05-03

  nalltuss
Erotik behöver inte vara ett måste med in-ut-in-ut. Den här dikten skildrar ett vidare sexintresse delat av två syskonsjälar, något som kanske inte alla medelsvensson förstår
2012-05-03

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=9_z9auywSZc

2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP