Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då & Nu


Bara du och jag
VI två

Ögon som ler
Läppar som viskar

Själar som rör vid
läkande sår

Skorpor som rivs
blödande

Du vände dig om
och gick .....

Ensam igen




Övriga genrer av solglimt
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-01-31 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt