Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du speglar

Du speglar mig.

i musik.

musiken du spelar.

i dina ord.

de dansar rytmiskt.

framför mina ögon.

och bildar ett hav av skön poesi.

jag älskar dina ord.

dina tankar i rymd.

rymden mellan oss .

spelar ingen roll.

hur stort.

jag är ändå alltid nära.

nära dig älskade.

i ord..




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-06 18:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert som en ängla dröm! :)
2012-05-16

  Lars Hedlin
Vackert som en ängla dröm! :)
2012-05-16

  Lena Själsöga Keijser
vet ej varför jag ser denna bild i det jag läser detta;
vi blåste såpbubblor den lille vise store och jag. såpbubblorna satte sig i rosor i gräs i träd i allt samt skimrade så vackert. de sprack ej; tack att du väckte den bilden genom dina ord
2012-05-12

  Linda CH VIP
Vackert klingande poesi!
2012-05-11

    Birgersdotter VIP
vackert poetetiskt
2012-05-07

    Birgersdotter VIP
vackert poetetiskt
2012-05-07

  mickech
Mycket fint skriftat!!
2012-05-06

  Rise Little One
Det klingade så fint

"jag är ändå alltid nära.

nära dig älskade.

i ord.."
2012-05-06

  Katinka VIP
Så vacker poesi.
2012-05-06

    ej medlem längre
Så nära och vackert.
2012-05-06

    ej medlem längre
Vackert tilldelat denna och för alla.
2012-05-06

    Ken Cassel
Fint, Nina! :))
2012-05-06

  poetryGirl
bra poetat!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP