Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan

 

Längtar tillbaka

Till tryggheten

Gemenskapen

Till det vi hade

Det vi ville

Drömmarna

 

Att alltid ha dig vid min sida

Att inte vara ensam

Till dig som förstod

Och lyssnade

För att du förstod

 

Mig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-12 20:06



Bookmark and Share


  aol
igenkännande fint skriftat
2012-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Hemlängtan har vi nog alla ibland.
2012-05-12

  Ninananonia VIP
Ja visst är det fint att ha någon som förstår så...
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan