Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömbyggnad

 

Vill börja bygga

På en dröm

Något nytt

En framtid

Se ett mål

 

Något att sträva efter

Släppa alla gamla hjulspår

Börja följa en ny väg

Sluta springa på den slitna grusvägen

Den som börjat ge skoskav

 

Vill springa över gräs

Känna att något växer under mina fötter

Känna att det finns en framtid

Något att sträva efter

Att bygga på

 

Känna att det finns en mening

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-12 20:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag Tycker Om Den Här Textens Innehåll
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan