Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle Stropp-limerick

 

Det hände att Kalle Stropp i Dala-Floda

hade mardrömmar om en viss groda

med en hals så rund

lackkjol med sprund

och alltid med blick för det goda

 

Så var vår Kalle Stropp en enkel man

för Stina Syrsa i hemlighet brann

då han vaknade opp

grodlår över sin kropp

hans mardröm var plötsligt så sann

 

Nu bor Kalle Stropp i Borås

tillsammans med sin Greger Gås

en riktigt bastard

tillika bodyguard

och vår groda är grodlår i sås




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-02-01 19:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här var la kul...jag har min kalle stropp-limerick redo...den ligger i mina dokument..likaså rödluvan...men du hann före ser jag...hehehe..ja det var lajbans...det är roligt med limerickar...
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman