Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Genom dagen bärs jag av längtan

längtan efter ett meningsfullt liv

där luften är lätt andas

där kroppen vill samma sak som jag

där de bottenlösa groparna i vägen liknar små hål

där skillnaden mellan natt och dag är mer än sömn

där glädje och värme bor i mitt bröst

där ljuset lyser i mörkret








Övriga genrer av solglimt
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-02-02 00:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Innerligt o poetiskt!En längtan som vi alla bär men som inte alla kan sätta ord på som du!
2006-05-14

    Cajsa
Känner likadant! Bra skrivet och tack för att du delar med dig! Kram till dig!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt