Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbielimerick

 

Så var det Barbie med finaste formen

som skulle stå modell för normen

hennes smala kropp

och glittriga topp

tog alla flickhjärtan med värsta stormen

 

Barbie fick alltid vara så glad

och finna sig i både hårfön och bad

sen läggas på rygg

under Ken så stygg

som den femte flickan på rad

 

Så en dag vår Barbie slog tillbaka

lät Ken sin egen kur få smaka

blonderade hans hår

och rakade hans lår

sa: hädanefter är jag Cindys maka




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-02-02 22:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Kul med en fortgående berättande svit
2006-02-06

    Bodil Sandberg
Hehehehe....kör hårt...
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman