Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smurflimerick

 

Så var det Gammelsmurfen som sa

det här var inte alls någe bra

bara Smurfan här

när det pockar och tär

vi måste genast fler tjejer ha

 

Så var det smurfarna som gick på tur

för att hitta sig nåt kuckelur

Gargamel stod

naken i en flod

och nu sitter han där i en bur

 

Men hur skulle detta nu gå?

för de var ju alla så små

med lite list

och en lagom kvist

så gick det när dom stod på tå

 

Azrael stod på lur bak en sten

tänkte ta sig en smurf blå och len

hann ingenstans

fick avhuggen svans

som blev soppa i månljusets sken

 

Detta är sant fast från en saga

där kan ingen riktigt tas av daga

men tro´t om ni vill

det är så det går till

när sagorna fritt sig får laga




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-02-02 23:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Japp...så går det till...snyggt snickrat min goda limericka....
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman