Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bittra sanningen om Narnias uppkomst...



Narnialimerick

 

Så var det barnen som i garderoben låg

och en helt ny häftig värld såg

djuren som sa:

döda de elaka

och barnen tog mer av sin drog

 

Det var barnen som trodde så hårt

sa: avgörandet är endast vårt

slog häxan ihjäl

för bävrarnas väl

och för vargarna gjorde det svårt

 

När de sen vaknade upp till sans

och undrade var de var nånstans

ett lejon de fick se

tog mer GHB

och lejonet fick neonrosa svans 

 

Så var det barnen som kom ut sen

genom garderobens dörr igen

stod i sitt rum

efter delerium

sa: den trippen var härlig den!! 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-02-11 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman