Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det i en dröm

Var det i en dröm.
Var det på öppet hav.
Var det i ett ögonblick av kärlek?
Visst har jag blickat mot månen

och försökt kyssa dess sken.
Så många nätter när husväggarna varit min största vän.
Visst har jag gråtit tillsammans med regnet
och sökt min väg genom solen mot regnbågen.
Så många regndroppar som förvillat min väg hem.

 

Jag minns inte hur och var jag hörde dina hjärtslag första gången,
men de slår så hårt i mitt bröst, och det är så jag vet att du är mig nära.


I dig fann jag, redan innan vi delat en endaste punkt, en endaste suck av kärlek.
I dig fann jag allt det jag fick veta av sagor, att jag skulle finna.

Så varför kan jag inte länngre skriva dig min kärlek.
Har fingrarnas tango dött och rösten drunknat i regnet.
Har jag fastnat i det sista kapitlet på vägen till dig.
Eller har jag redan mött dig och skrivit slutet.

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 546 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-06-11 19:19



Bookmark and Share


    dreamoflife
Great! Jättebra...
2013-01-07

  Celticgirl VIP
vemodigt vackert..
bokmärker den :)
2012-10-21

  Lars Hedlin
En djuphet som berör med känslor och även hopp..kram
2012-06-17

  Rise Little One
Hjärtskärande meningar ...
2012-06-16

  Nils Teodor VIP
Djupt vackert
2012-06-16

  issac.a.m
känns i hela hjärtat..
underbart
2012-06-14

  Eva Langrath VIP
Finstämda ord fylla av kärlek och sorg.
2012-06-13

  cookiedough
Vakertvackertvackert!
2012-06-12

  Linda CH VIP
Vackert kärleksvemod!
2012-06-11

  ResenärGenomLivet VIP
Känsliga tankar.
2012-06-11

  linkboy
tårar rinner från min kind
vackert
2012-06-11

    ej medlem längre
Drömskt och vackert.
Fint diktat.
2012-06-11

  LenaJohansson VIP
så bra...vackert diktat...

ibland får man släppa taget o låta sig o det man gör transformeras till ngt annat...bättre?...ja, jag gillar detta...
2012-06-11

  kerstin skriver VIP
sorgligt och vackert.
2012-06-11

    ej medlem längre
Mästerligt!!

Som en kärleksakt med ord

Bokmärks
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna