Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det

smärtans vingar

idag bär jag dem

svarta 

du vet så där som kol

ja det är det vi är gjorda av

kol atomer

du och jag

och ibland känner jag 

att jag inte orkar med allt tryck

när smärtan bedövar mig

och jag känner kallsvetten i min panna

så jag försöker att tänka på annat

sånt som är bra för en

sånt som gör en gott

jag försöker att vara här och nu

njuta av de små stunderna

men om man lever under hårt tryck

som jag

pressas man 

och blir till

en diamant

och jag vet

det är sanning

det där man säger

om änglar

ingenting kan döda kärleken som bor i dem 

ingenting....

 

och se 

mina vingar förvandlas

de blir vita

och jag minns 

minns vem jag är

jag minns nu

vad jag är gjord av

stjärnstoff

ja

det är det som änglar är gjorda av

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-17 17:27



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande läsning
2012-11-19

    ej medlem längre
Diamantklart
i tryck och mörka
2012-11-18

  Osvalds_Dotter VIP
Vackra diamant,, kan redan se dina vita
vingar lysa i mörkret och sprida ljuset vidare.
Tack för dina rader...
Kram
2012-11-18

  Lars Hedlin
Du är en vacker själ med en stoor värme..kram ;)
2012-11-18

    ej medlem längre
Du är en ängel med en vacker själ.
2012-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
En skön förvandling...vackert...
2012-11-17

  Anya VIP
Känner med diktens ängel.
2012-11-17

    ej medlem längre
fin..
2012-11-17

    ej medlem längre
Berörande..!!!
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP