Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28/9 2010




Har insett mitt värde

 

Går tillbaka

Försöker minnas

Minnas hur det var

Läser gamla dikter

Som för att öppna det fint inslagna paketet

För att komma åt det fula däri

Minnas det som faktiskt var

Inte bara det fina som var

Minnas också det fula

För att slippa göra samma misstag igen

Och du påminner mig om hur det var


För du är

Är precis som du var

Men jag är inte den jag var då

Är inte längre den lilla ensamma flicka som jag var

Jag är inte den tonåring med ett bultande hjärta

för alla som säger att jag är fin längre

Jag är mer än så nu


Har funnit ett värde

Ett värde i mig själv

Ett värde du inte kan betala

Ett värde du aldrig velat betala

Ett värde du bara är ute efter att devalvera


Men jag vill inte devalveras

Jag är inte en ekonomi som kan misskötas hur som helst

Men din osynliga hand styr mig fortfarande

Och jag följer den

Trots att jag inte vill

Men jag kommer inte alltid att följa den

Jag har börjat öppna mitt fina paket


Börjat komma åt det fula däri

Börjat komma åt dig












Fri vers av Nattsuddan
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-16 13:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
värd allt,
och allt bör du få
2012-06-30

  Sanningsägaren VIP
gillar verkligen denna
och speciellt twisten på slutet!
2012-06-17

  Minkki VIP
en intressant bild du ger av att lite i taget öppna det som är inslaget...
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan