Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrka mig

 

Dyrka mig

Upphäv din egen vilja

och tillbe mig

 

Fall på knä

och kyss mina fötter

Böna och be att jag ska stanna

 

Mata mig med frukten av din stolthet

Låt mig äta upp den

Tvätta mig i mjölk och honung

Slicka mig ren

och tillfredställ mig

 

Sätt mig på piedestal

och se upp till mig

Älska mig inte som din kvinna

Utan som din gudinna

 

Låt mig dominera din värld

Styra dig och dina tankar

 

Låt ditt liv kretsa kring mig

Underkasta dig min makt

Låt mig hålla ditt liv i mina händer

 

Men förvänta dig ingenting i gengäld

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 462 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-20 03:20



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen,
2014-07-24

  aol
Underbart skaldat vännen,
2014-07-24

  Ninananonia VIP
:) Sensuell på något vis..
2012-08-12

  träsnidaren
Jag gillar texten och det som finns mellan raderna...!
2012-07-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
så bör var kvinna dyrkas
ni varandes gudinnor, inget annat
2012-06-30

  Vind
Problemet med gudinnor (eller dess manliga motsvarigheter) är deras ouppnåelighet :) Men någon gång, då och då, borde vi få allt.... tycker man ju :)
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan