Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För högt upp gnistrar stjärnor

Ljus

blixtar

magi

magiska regn

faller ner

ner 

inte upp

upp

där jag vill vara

ett

ett med dig

förenad 

i magiskt regn

för högt upp gnistrar stjärnor

 

gudomliga 

ser du i mina ögon

tårar av lycka

att få vistas i den

lyckan 

när den smärtar som mest

i hjärtats djup

som tårar av lycka

då vet man att det är kärlek

 

Ljus

blixtar

magi

magiska regn

faller ner

ner 

inte upp

upp

där jag vill vara

ett

med dig

älskade

förenad 

i magiskt regn

för högt upp gnistrar stjärnor

som älskar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-07-03 15:43



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Gnistrande text
2012-07-16

    ej medlem längre
Dina ord gnistrar som stjärnorna.
2012-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och drömmande...
2012-07-03

    Ken Cassel
:)) Fint!
2012-07-03

  Michaela Dutius
Drömmande och berörande text som ger tankar
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP