Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lätt byte

 

du lyssnar för lågt

med klorna i slagen mark

och säger att du saknar mig ibland

 

jag blinkar tilll

sedan ligga still

som rådjur på vargars mark

 

jag skakar jag fryser så

 

jag fryser mig stum

andas jakthornets klang

farväl

 

nu gå




Fri vers av Elin S
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-02-05 22:21



Bookmark and Share


  Propella
Åh nu briljerar du igen! Rytmiskt, dovt och fantastiskt välskrivet.
2006-02-09

  swimsus@gmail.com
Du har verkligen hittat en fin rytmik i språket du skapat. Bra metaforer gumman om kärlekens värld bland vargaland och köld.
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S