Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen, pussla mig då!! ...(om du vågar)...

 

Är jag ett pussel...?

Passar din bit in i mig

så hör vi ihop?

 

Jag är pusslad på

men ännu saknas en bit

längst in i mitten

 

Så ska vi pussla

måste du ha den biten

som jag saknar nu




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-02-06 19:13



Bookmark and Share


  Albert
den här är bra
enkel och trevlig
2006-04-21

    Bodil Sandberg
Ett unikt och spännande sätt att se på livet....och på alla pusselbitar som ska till för att skapa helheten...
2006-02-07

    Andersx
en pusselbit som saknas i mitten hmmm....jo roligt skrivet.
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman