Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig


Till min Älskade vän

för inte så länge sen så kunde jag se dig le på riktigt

för inte så länge sen, skrattade vi högt och länge tillsammans

för inte så länge sen satt vi i solen och grillade marshmellows

för inte så länge sen sprang vi runt bland kyrkogården mitt i den varma sommernatten

det var då, du njöt av livet
det var då du inte visste vad tårar var

men nu, nu har saker förändrats
och du mår inte bra

du ska inte oroa dig
jag se till att allt blir som förr

att du ler på riktigt
att vi skrattar högre och längre
och det viktigaste av allt:
ATT DU MÅR BRA IGEN!






Fri vers av losy
Läst 648 gånger
Publicerad 2006-02-06 20:19



Bookmark and Share


  yoyyo
älskar dig över allt annat
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy