Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan farväl


Du stormade in
vände upp och ner på allt

Viskande smekande ord
som ängel,sötnos och
min prinsessa öste du över mig

På röda mattan steg du i mitt hjärta in

Du som en prins

Vände på klacken
utan att ett ord
utan en förklaring
utan att säga farväl

Inte ens det var jag värd





Övriga genrer av solglimt
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-02-06 23:30



Bookmark and Share


  BlåhäXa
Jaa, så gör dom "låssas prinsarna" - nej han förblev en groda trots allt!
2006-02-08

  vildvin
Utan farväl... så ledsamt det känns.

En äkta prins borde känna till hur man tar farväl av en prinsessa.
2006-02-07

    Cajsa
Du är visste värd att få bli kalad sötnos och ängel! Stor kram till dig! tack för att du delar med dig!
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt