Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar

när du är så där

när du är så där

underbar

när du är så där bar

och jag vill ha dig

kysser jag din hud

i min tanke

nära nära

orden

du vet

 bara så

underbart 

när vi möts nakna

så där hand i hand

som du brukar vilja

ja då ser jag det vilda i din blick

och det älskar jag underbar

inom

 

 



Prosa av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-07-31 21:21



Bookmark and Share


  M:tin
Underbar tanke!!!!!!
2016-04-26

  desert star
väldigt fint , jag tycker om dikter som ser ut som pelare till formen
2012-08-01

    ej medlem längre
Mjukt och ömsint.
Underbar.
2012-07-31

  Rise Little One
en vacker text med underbart innehåll
2012-07-31

    Ken Cassel
Ja, underbar är du, Nina! :)

hihi...
2012-07-31

    ej medlem längre
Det är alltid lika underbart att läsa dina ord.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP